Aandelen Aareal Bank kopen

Wil je beleggen in Aareal Bank aandelen? Op deze pagina kan je direct Aareal Bank aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Aareal Bank. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Aareal Bank raadplegen. Aareal Bank is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ARL.DE.

Waar kan je Aareal Bank aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Aareal Bank kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
Aareal Bank is een Duitse vastgoedbank die wat betreft de omzet tot een van de grootste banken gerekend moet worden met betrekking tot specifiek de vastgoedtransacties. Het hoofdkwartier is gevestigd in Wiesbaden. Aarean en Westdeutsche Immobilien Bank zijn bekende dochterondernemingen.
 
De Aareal Bank heeft ondertussen vestigingen in onder meer  België, Tsjechië, Denemarken, Frankrijk, Italië, Spanje en Zweden. In 1991 werd eveneens een kantoor geopend in Amsterdam. In ons land ligt de focus van de bank op de commerciële vastgoedmarkt en de clientèle zijn vooral ook investeerders in winkelcentra.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Aareal Bank?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Aareal Bank. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Aareal Bank?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Aareal Bank? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Aareal Bank is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Aareal Bank.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Aareal Bank