Aandelen AIA kopen

Wil je beleggen in AIA aandelen? Op deze pagina kan je direct AIA aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in AIA. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel AIA raadplegen. AIA is een aandeel uit Hong Kong. Het aandeel wordt verhandeld in Hong Kong Dollar aan de HKEX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 1299.HK.

Waar kan je AIA aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel AIA kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met HKD 50 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel AIA?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel AIA. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in AIA?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van AIA? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in AIA is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in AIA.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over AIA

AIA staat voor American International Assurance. Het is het grootste pan-Aziatische beursgenoteerde  levens verzekeringsgroep.  De aandelen worden op de beurs in Hongkong verhandeld onder de aanduiding 1299. Het hoofdkantoor van AIA staat overigens ook in Hongkong.
 
AIA is opgericht door Cornelius van der Starr, hij deed dat in het jaar 1919 en in Shanghai in China. Bekende dochteronderneming zijn onder meer AIA Vitality, Philiam Life en Hang Seng Corporated. AIA werkt met merknamen als Healter, Longer, Better Lives om er slechts een aantal te benoemen van de succesvolle onderneming.