Aandelen Air Liquide kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Air Liquide aandelen? Op deze pagina kan je direct Air Liquide aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Air Liquide. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Air Liquide raadplegen. Air Liquide is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AI.PA.

Waar kan je Air Liquide aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Air Liquide kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Air Liquide?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Air Liquide. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Air Liquide?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Air Liquide? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Air Liquide is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Air Liquide.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Air Liquide

Sterke punten

  • Wereldleider in industriële gassen: Air Liquide is de grootste producent van industriële gassen ter wereld, met een marktaandeel van ongeveer 25%. Dit geeft het bedrijf een sterke positie in een essentiële sector voor veel industrieën.
  • Diversificatie van activiteiten: Het bedrijf is actief in verschillende gebieden, waaronder lucht- en ruimtevaart, gezondheidszorg en elektronica. Dit maakt het minder gevoelig voor de schommelingen van één specifieke sector.
  • Geografische spreiding: Air Liquide heeft activiteiten in meer dan 80 landen, wat betekent dat het bedrijf blootstelling heeft aan verschillende markten en valuta’s. Dit kan helpen om risico’s te spreiden en het bedrijf veerkrachtiger te maken.

Zwakke punten

  • Gevoelig voor economische schommelingen: Air Liquide’s prestaties zijn afhankelijk van de economische activiteit in de sectoren waarin het actief is. Als de economie vertraagt, kan dit leiden tot een vermindering van de vraag naar industriële gassen.
  • Concurrentie: De markt voor industriële gassen is competitief, met grote spelers zoals Linde en Praxair. Dit kan druk uitoefenen op de winstmarges van Air Liquide.
  • Verhoogde regelgevingsdruk: Als producent van gevaarlijke gassen is Air Liquide onderhevig aan strenge regelgeving. Veranderingen in de regelgeving of nieuwe veiligheidsvoorschriften kunnen leiden tot hogere kosten en meer administratieve lasten.

aandell air liquide kopen

Wel of niet aandelen Air Liquide kopen?

Als je denkt aan het kopen van aandelen, kan het lastig zijn om te beslissen welke aandelen de beste keuze zijn. Air Liquide is een bedrijf dat zich richt op de productie en distributie van industriële gassen, en is een bekende naam in de sector. Maar is het kopen van aandelen van Air Liquide een verstandige beslissing?

Het is belangrijk om te beseffen dat elke investering risico’s met zich meebrengt. De waarde van aandelen kan variëren afhankelijk van factoren zoals economische omstandigheden en prestaties van het bedrijf.

Als we kijken naar de prestaties van Air Liquide, dan zien we dat het bedrijf een leidende positie heeft in de sector. Ze hebben diverse activiteiten en een wereldwijd netwerk. Dit heeft geleid tot een gestage groei van de winst en omzet.

Maar er zijn ook risico’s verbonden aan het kopen van aandelen van Air Liquide. De prestaties van het bedrijf zijn gevoelig voor economische schommelingen, en de regelgevingsdruk kan leiden tot hogere kosten en administratieve lasten.

Over het geheel genomen lijkt Air Liquide een solide bedrijf te zijn met een sterke positie in de markt. Het is belangrijk om je eigen onderzoek te doen en advies in te winnen voordat je investeert. En onthoud dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt.