Aandelen Bank Pekao kopen

Wil je beleggen in Bank Pekao aandelen? Op deze pagina kan je direct Bank Pekao aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bank Pekao. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bank Pekao raadplegen. Bank Pekao is een aandeel uit Polen. Het aandeel wordt verhandeld in Poolse Zloty aan de Warsaw Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PEO:WSE.

Waar kan je Bank Pekao aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bank Pekao kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met 25 PLN minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Bank Pekao?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bank Pekao. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bank Pekao?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bank Pekao? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Bank Pekao is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Bank Pekao.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Bank Pekao

Ban Pekao is een Poolse bank die al sinds 1999 bestaat. Het maakt onderdeel uit van de UniCredit groep uit Italië. De bank is een onderdeel van de beursindex WiG 20. Het ministerie van Overheidsfinanciën in Polen geldt als oprichter van de bank.
Aandelen van Bank Pekao worden als PEO verhandeld op de beurs in Warschau. Bekende dochteronderneming is Pekao Bank en de officiële naam van deze bank luidt Bank Polska Kiesa Opieki Spolka Akcyjna. Het hoofdkantoor – een bijzonder en beeldbepalend kantoor overigens- vind je in Warschau.