Aandelen Barrick Gold kopen

Wil je beleggen in Barrick Gold aandelen? Op deze pagina kan je direct Barrick Gold aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Barrick Gold. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Barrick Gold raadplegen. Barrick Gold is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GOLD.

Waar kan je Barrick Gold aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Barrick Gold kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Barrick Gold?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Barrick Gold. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Barrick Gold?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Barrick Gold? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Barrick Gold is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Barrick Gold.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Barrick Gold

Barrick Gold is een zeer bekend mijnbouwbedrijf dat zowel goud als koper produceert. Het heeft zestien vestigingen in dertien landen. Het hoofdkantoor van het bedrijf staat in Toronto en Peter Munk geldt als oprichter van het bedrijf, als we spreken van het jaar 1983.
Donlin Creek en  African Barrick Gold heeft de activiteiten verdeeld over landen als Argentinië, Canada, Chili Ivoorkust, Congo, Mali, Tanzania en de Verenigde Staten. Barrick Gold was tot 2019 het grootste goudmijnbedrijf ter wereld. Toen werd dat deel echter overgenomen door Newmont Corporation Goldcorp.