Aandelen Bnp Paribas kopen

Wil je beleggen in Bnp Paribas aandelen? Op deze pagina kan je direct Bnp Paribas aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bnp Paribas. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bnp Paribas raadplegen. Bnp Paribas is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BNP.PA.

Waar kan je Bnp Paribas aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bnp Paribas kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Bnp Paribas?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bnp Paribas. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bnp Paribas?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bnp Paribas? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Bnp Paribas is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Bnp Paribas.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over BNP Paribas

BNP Paribas behoort bij de grootste bankgroepen die de wereld rijk is. In Parijs staat het hoofdkantoor. De bank is een uitvloeisel van de oude Bank van Parijs en ontstond in het jaar 2000. Toen namelijk was er de fusie tussen de Banque Nationale de Paris en Paribas.
 
Aandelen BNP Paribas worden als BNP verhandeld op de beurs en BNP Paribas Fortis is ongetwijfeld de meest bekende dochteronderneming van de bank. Ondertussen is BNP Paribas in ruim 75 landen actief en wordt het algemeen beschouwd als de grootste bank van Europa.