Aandelen Bridgestone kopen

Wil je beleggen in Bridgestone aandelen? Op deze pagina kan je direct Bridgestone aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bridgestone. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bridgestone raadplegen. Bridgestone is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 5108.TY.

Waar kan je Bridgestone aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bridgestone kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Bridgestone?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bridgestone. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bridgestone?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bridgestone? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Bridgestone

Bridgestone is een Japans bandenmerk dat in 1931 werd opgericht door Shojiro Ishibashi. Bridgestone is de vrije vertaling van de naam van de oprichter en staat voor stenen brug. In 1988 nam Bridgestone een ander zeer bekend bandenmerk, Firestone. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, Japan.
Bridgestone heeft in Firestone Tire and Rubber Company een bekende dochteronderneming en behalve in Japan heeft het in Europa een kantoor in Zaventem, in België dus. Bridgestone had in de oorlog vooral te lijden, tussen de jaren 1940 en 1945. Toen werden veel van de fabrieken namelijk vernietigd.