Aandelen CA Immo kopen

Wil je beleggen in CA Immo aandelen? Op deze pagina kan je direct CA Immo aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CA Immo. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CA Immo raadplegen. CA Immo is een aandeel uit Oostenrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Wiener Börse. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CAI.VI.

Waar kan je CA Immo aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CA Immo kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CA Immo?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CA Immo. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CA Immo?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CA Immo? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in CA Immo is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in CA Immo.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over CA Immo

CA Immo of CA Immobilien Anlagen is een bekend multinationaal opererend Oostenrijks bedrijf in onroerend met behalve vestigingen in Oostenrijk ook een aantal in Duitsland. De core-business van CA Immo is het leasen, beheren en ontwikkelen van kantoorgebouwen. Het bedrijf is actief in specifiek Midden Europa. De aandelen van het bedrijf staan als CAI genoteerd op de beurs in Wenen, op de VIE.
CA Immo is opgericht in 1987 en het hoofdkwartier staat in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. Interned Consulting & Management is een bekende dochter van het Oostenrijkse aktiengesellschaft.