Aandelen China Construction Bank kopen

Wil je beleggen in China Construction Bank aandelen? Op deze pagina kan je direct China Construction Bank aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in China Construction Bank. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel China Construction Bank raadplegen. China Construction Bank is een aandeel uit China. Het aandeel wordt verhandeld in Renminbi aan de Shanghai Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 0939.HK.

Waar kan je China Construction Bank aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel China Construction Bank kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
Gratis trackers voor China
0,2% met CHN 50,00 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel China Construction Bank?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel China Construction Bank. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in China Construction Bank?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van China Construction Bank? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in China Construction Bank is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in China Construction Bank.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over China Construction Bank

China Construction Bank is een van de vier grootste banken in China. De aandelen worden verhandeld als 601939 op de beurs en het hoofdkantoor staat in het Xicheng district in Peking.  De overheid is voor het grootste deel eigenaar van de onderneming, samen met het bekende Central Huijn Invest.
China Construction Bank werd opgericht door het Ministry of Finance of the People’s Republic of China. Dat deed het in het jaar 1964. China Construction Bank of Asia  geldt als een van de belangrijkste dochters van de bank.