Aandelen CNP Assurances kopen

Wil je beleggen in CNP Assurances aandelen? Op deze pagina kan je direct CNP Assurances aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CNP Assurances. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CNP Assurances raadplegen. CNP Assurances is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CNP.PA.

Waar kan je CNP Assurances aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CNP Assurances kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel CNP Assurances?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CNP Assurances. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CNP Assurances?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CNP Assurances? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in CNP Assurances is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in CNP Assurances.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Over CNP Assurances

CNP Assurances is een zeer grote Franse verzekeringsmaatschappij. CNP staat in dit geval voor Caisse Nationale de Prévoyance. Het bedrijf heeft een plek weten te bemachtigen op de Fortune Global 500 lijst en is opgericht in het jaar 1959.
 
CNP Assurances werd opgericht als dochter van Caisse des Dépôts Et Consignations.  Dat bedrijf is nog steeds de eigenaar van ongeveer 40 procent van de aandelen van CNP Assurances. De aandelen staan als CNP genoteerd op Euronext in Parijs en het hoofdkwartier is eveneens in de Franse hoofdstad gevestigd,. Dab Banque Postale is de moedermaatschappij van de verzekeringsmaatschappij.