Aandelen coinbase kopen

Wil je beleggen in Coinbase aandelen? Op deze pagina kan je direct Coinbase aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Coinbase. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Coinbase raadplegen. Coinbase is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NASDAQ. Het bedrijf is te vinden onder het symbool COIN.

Wil je actief beleggen in Coinbase?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Coinbase? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Coinbase is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Coinbase.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demoaccount te openen bij Plus500:

Wil je Coinbase aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Coinbase kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€0,50 + $0,004 per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van Coinbase?

Over Coinbase

Coinbase is de grootste cryptocurrency exchange van Amerika wanneer we kijken naar het tradingvolume. Het bedrijf is actief in meer dan 100 landen en heeft ruim 43.000.000 gebruikers. Coinbase verdient geld over iedere transactie: hierdoor kan het zeker interessant zijn om te beleggen in Coinbase wanneer de cryptocurrency koers blijft stijgen.

Een andere manier waarop je in Coinbase kunt beleggen is meer indirect: in het verleden werd het zogenaamde Coinbase effect al eens besproken in Fortune. De strekking is dat cryptomunten die worden geïntroduceerd op het platform vaak flink in waarde stijgen. Dit kan dan ook een goed moment te zijn om te investeren in de betreffende altcoin.

Coinbase doet het waarschijnlijk goed zolang cryptomunten in waarde blijven stijgen. Houd de ontwikkelingen op de cryptomarkt daarom goed in de gaten wanneer je een belegging in Coinbase overweegt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *