Aandelen CrowdStrike kopen

Wil je beleggen in CrowdStrike aandelen? Op deze pagina kan je direct CrowdStrike aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CrowdStrike. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CrowdStrike raadplegen. CrowdStrike is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CRWD.

Waar kan je CrowdStrike aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CrowdStrike kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CrowdStrike?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CrowdStrike. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CrowdStrike?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CrowdStrike? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over CrowdStrike

CrowdStrike is een cybersecurity technologiebedrijf dat gevestigd is in Sunnyvale in de Amerikaanse staat Californië. De onderneming biedt onder meer eindpuntbeveiliging, beveiligingsinformatie en cyberaanval responsdiensten. Op de Nasdaq staan de aandelen genoteerd als CRWD.
In het verleden is CrowdStrike betrokken geweest bij onderzoeken naar verschillende spraakmakende cyberaanvallen waaronder de Sony Pictures hack en het alom bekende e-maillek van de Democratische Commissie, iets dat speelde in het jaar 2016. Het zegt veel over de geleverde kwaliteit van CrowdStrike, een bedrijf dat werd opgericht dor George Kurtz, Dimitri Alperovitch en Gregg Marston. Bekende dochteronderneming is Payload Security.