Aandelen CrowdStrike kopen

Wil je beleggen in CrowdStrike aandelen? Op deze pagina kan je direct CrowdStrike aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CrowdStrike. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CrowdStrike raadplegen. CrowdStrike is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CRWD.

Waar kan je CrowdStrike aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CrowdStrike kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CrowdStrike?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CrowdStrike. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CrowdStrike?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CrowdStrike? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse CrowdStrike

Sterke punten CrowdStrike

 • Leider in cloudgebaseerde cybersecurity: CrowdStrike is een toonaangevend bedrijf op het gebied van cloudgebaseerde cybersecurity-oplossingen. Het biedt geavanceerde detectie- en responsmogelijkheden om organisaties te beschermen tegen cyberdreigingen.
 • Innovatieve technologieën en AI: CrowdStrike maakt gebruik van innovatieve technologieën, zoals kunstmatige intelligentie en machine learning, om bedreigingen in realtime te identificeren en te bestrijden. Dit stelt het bedrijf in staat om proactief te reageren op nieuwe en evoluerende cyberaanvallen.
 • Groot en groeiend klantenbestand: CrowdStrike heeft een groot en groeiend klantenbestand, waaronder toonaangevende organisaties over de hele wereld. Het vertrouwen van klanten in de effectiviteit van de cybersecurity-oplossingen van CrowdStrike draagt bij aan de groei van het bedrijf.
 • Schaalbaar bedrijfsmodel: Als cloudgebaseerd bedrijf heeft CrowdStrike een schaalbaar bedrijfsmodel dat het mogelijk maakt om snel op te schalen en nieuwe klanten toe te voegen zonder grote investeringen in infrastructuur.

Zwakke punten CrowdStrike

 • Intensieve concurrentie: De markt voor cybersecurity-oplossingen is zeer competitief, met tal van spelers die strijden om marktaandeel. Dit kan leiden tot prijsdruk en vereist voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling om concurrerend te blijven.
 • Gevoeligheid voor cybersecurityrisico’s: Als cybersecuritybedrijf is CrowdStrike zelf ook onderhevig aan risico’s van cyberaanvallen en inbreuken. Een succesvolle aanval op het bedrijf kan leiden tot reputatieschade en verlies van vertrouwen bij klanten.
 • Regelgevingsrisico’s: CrowdStrike opereert in een sterk gereguleerde sector en is onderhevig aan wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming en privacy. Niet voldoen aan de regelgeving kan boetes opleveren en de bedrijfsactiviteiten beïnvloeden.
 • Afhankelijkheid van technologische ontwikkelingen: De cybersecuritysector evolueert snel en nieuwe technologieën en bedreigingen kunnen de vraag naar bepaalde oplossingen beïnvloeden. CrowdStrike moet zich voortdurend aanpassen en investeren in onderzoek en ontwikkeling om relevant te blijven.

Over CrowdStrike

CrowdStrike is een cybersecurity technologiebedrijf dat gevestigd is in Sunnyvale in de Amerikaanse staat Californië. De onderneming biedt onder meer eindpuntbeveiliging, beveiligingsinformatie en cyberaanval responsdiensten. Op de Nasdaq staan de aandelen genoteerd als CRWD.

In het verleden is CrowdStrike betrokken geweest bij onderzoeken naar verschillende spraakmakende cyberaanvallen waaronder de Sony Pictures hack en het alom bekende e-maillek van de Democratische Commissie, iets dat speelde in het jaar 2016. Het zegt veel over de geleverde kwaliteit van CrowdStrike, een bedrijf dat werd opgericht dor George Kurtz, Dimitri Alperovitch en Gregg Marston. Bekende dochteronderneming is Payload Security.

aandeel crowdstrike kopen

Wel of niet aandelen CrowdStrike kopen?

Sta je op het punt om aandelen in CrowdStrike te kopen? CrowdStrike is een cybersecuritybedrijf dat zich richt op het beschermen van computersystemen tegen dreigingen en aanvallen. Maar is het een slimme zet om te investeren in aandelen van dit bedrijf? Ik ben geen financieel adviseur, maar ik kan je wel wat informatie geven om je te helpen bij je beslissing.

Laten we beginnen met de sterke punten van CrowdStrike. Het bedrijf heeft een solide reputatie en wordt erkend als een toonaangevende speler op het gebied van cybersecurity. Het biedt geavanceerde technologieën en oplossingen om bedrijven te beschermen tegen cyberaanvallen. Daarnaast heeft CrowdStrike een indrukwekkende klantenlijst en geniet het van een stijgende vraag naar zijn diensten.

Maar er zijn ook enkele mogelijke zwakke punten om rekening mee te houden. De cybersecuritymarkt is competitief en voortdurend in ontwikkeling, wat kan leiden tot nieuwe concurrenten en technologische veranderingen. Bovendien kunnen economische omstandigheden van invloed zijn op de vraag naar cybersecuritydiensten.

Het is belangrijk om je eigen onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat je besluit aandelen van CrowdStrike te kopen. Overweeg ook je eigen beleggingsdoelen en risicobereidheid. Onthoud dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt en dat resultaten uit het verleden geen garantie zijn voor de toekomst. Neem de tijd om goed geïnformeerd te worden en maak een weloverwogen beslissing die past bij jouw persoonlijke situatie.