Aandelen Daifuku kopen

Wil je beleggen in Daifuku aandelen? Op deze pagina kan je direct Daifuku aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Daifuku. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Daifuku raadplegen. Daifuku is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 6383.TY.

Waar kan je Daifuku aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Daifuku kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Daifuku?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Daifuku. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Daifuku?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Daifuku? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Daifuku

Daifuku is een wereldwijd bekende Japanse fabrikant van materiaal behandelingsapparatuur. Het bedrijf werd in 1937 gesticht in Osaka, Japan. Jervis B en WebCompany zijn bekende dochterondernemingen van Daifuku. De aandelen van de onderneming worden als 6383 op de beurs in Tokio. Daifuku is al enige jaren toonaangevend op de wereldmarkt als het gaat om interne transportsystemen.
Bij de oprichting van het bedrijf werd de naam Sakaguchi Kikai Seisakusho genoemd. Vervolgens werd de naam veranderd in Kariematsu Kiko en nog weer later werd de naam Daifuku Machinery Works Co toegepast.