Aandelen Deutsche Annington kopen

Wil je beleggen in Deutsche Annington aandelen? Op deze pagina kan je direct Deutsche Annington aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Deutsche Annington. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Deutsche Annington raadplegen. Deutsche Annington is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VNA.DE.

Waar kan je Deutsche Annington aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Deutsche Annington kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Deutsche Annington?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Deutsche Annington. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Deutsche Annington?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Deutsche Annington? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Deutsche Annington is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Deutsche Annington.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Deutsche Annington

Deutsche Annington is wat nu Vonovia heet. Het is een vastgoedbedrijf gevestigd in Bochum. Deutsche Annington fuseerde met GAGFAH waarna uiteindelijk Vonovia is ontstaan.  De aandelen van deze onderneming worden op de Deutsche Börse als VNA verhandeld.
 
Het bedrijf zag het levenslicht in 2001 en Buwog is met Cowert Immoblien Invest SE een bekende dochteronderneming. In totaal heeft het bedrijf rond de 400.000 objecten in eigendom, objecten die verdeeld zijn over Duitsland, Zweden en Oostenrijk. De onderneming is onderdeel van de DAX 30 index en STOXX Europe 600.