Aandelen Deutsche Annington kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Deutsche Annington aandelen? Op deze pagina kan je direct Deutsche Annington aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Deutsche Annington. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Deutsche Annington raadplegen. Deutsche Annington is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VNA.DE.

Waar kan je Deutsche Annington aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Deutsche Annington kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Deutsche Annington?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Deutsche Annington. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Deutsche Annington?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Deutsche Annington? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Deutsche Annington is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Deutsche Annington.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Deutsche Annington

Sterke punten:

  • Marktleider in Duitsland: Deutsche Annington is de grootste particuliere woningbeheerder in Duitsland en heeft meer dan 200.000 huurwoningen in eigendom.
  • Stabiele huurinkomsten: Als huurwoningbeheerder genereert Deutsche Annington stabiele inkomsten uit huurcontracten.
  • Efficiëntie: Deutsche Annington richt zich op het beheer van bestaande woningen, wat lagere kosten en hogere winstmarges met zich meebrengt dan nieuwbouwprojecten.

Zwakke punten:

  • Afhankelijkheid van huurders: De inkomsten van Deutsche Annington zijn afhankelijk van de huurders, wat het bedrijf kwetsbaar maakt voor economische schommelingen.
  • Regulering van de huurprijzen: De Duitse overheid reguleert de huurprijzen, wat kan leiden tot beperkte huurverhogingen voor Deutsche Annington.
  • Risico’s van vastgoedinvesteringen: Vastgoedinvesteringen brengen altijd risico’s met zich mee, zoals veranderingen in de vastgoedmarkt, de rente en de economische omstandigheden.

Over Deutsche Annington

Deutsche Annington is wat nu Vonovia heet. Het is een vastgoedbedrijf gevestigd in Bochum. Deutsche Annington fuseerde met GAGFAH waarna uiteindelijk Vonovia is ontstaan.  De aandelen van deze onderneming worden op de Deutsche Börse als VNA verhandeld.
 
Het bedrijf zag het levenslicht in 2001 en Buwog is met Cowert Immoblien Invest SE een bekende dochteronderneming. In totaal heeft het bedrijf rond de 400.000 objecten in eigendom, objecten die verdeeld zijn over Duitsland, Zweden en Oostenrijk. De onderneming is onderdeel van de DAX 30 index en STOXX Europe 600.

aandeel annington kopen

Wel of niet aandelen Deutsche Annington kopen?

Ben je aan het overwegen om aandelen te kopen van Deutsche Annington, maar twijfel je nog? In dit artikel bespreken we enkele factoren die je kunnen helpen bij het maken van een beslissing.

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar het bedrijf zelf. Deutsche Annington is een Duitse vastgoedonderneming die gespecialiseerd is in de verhuur van woningen. Het bedrijf heeft een grote portefeuille van huurwoningen in heel Duitsland. Dit kan een aantrekkelijke investering zijn, gezien de huidige vraag naar betaalbare huurwoningen in veel delen van Europa.

Echter, er zijn ook enkele risico’s verbonden aan het kopen van aandelen in Deutsche Annington. Zo is de vastgoedmarkt gevoelig voor economische schommelingen en kan er sprake zijn van leegstand in bepaalde gebieden. Daarnaast kan de waarde van het vastgoed fluctueren, wat invloed kan hebben op de waarde van de aandelen.

Als je besluit om aandelen te kopen, is het verstandig om de markttrends te volgen en regelmatig de prestaties van het bedrijf te monitoren. Het kan ook verstandig zijn om een expert te raadplegen om je te helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing.

Al met al kan het kopen van aandelen in Deutsche Annington een goede investering zijn, maar het is belangrijk om de risico’s en trends in de gaten te houden en een weloverwogen beslissing te maken.