Aandelen DFDS kopen

Wil je beleggen in DFDS aandelen? Op deze pagina kan je direct DFDS aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in DFDS. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel DFDS raadplegen. DFDS is een aandeel uit Denemarken. Het aandeel wordt verhandeld in Deense Kroon aan de Nasdaq Copenhagen. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DFDS.CO.

Waar kan je DFDS aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel DFDS kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel DFDS?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel DFDS. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in DFDS?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van DFDS? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over DFDS

DFDS is het grootste en meest bekende scheepvaartbedrijf van tenminste Noord Europa. DFDS staat voor Forenede Dampskibs Selskab, de D voor Denemarken.  DFDS  vervoert producten van de beginlocatie tot de eindbestemming. De aandelen van DFDS worden openbaar verhandeld op de beurs in Kopenhagen. 
DFDS heeft het hoofdkantoor gevestigd in Kopenhagen en is al in twintig landen actief in Noord Europa, hoewel het de horizon wel aan het verbreden is, DFDS Seaways is een bekende dochter van het scheepvaartbedrijf dat met name vracht- en passagiersdiensten uitvoert via de Noord- en Oostzee.