Aandelen Dragerwerk kopen

Wil je beleggen in Dragerwerk aandelen? Op deze pagina kan je direct Dragerwerk aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Dragerwerk. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Dragerwerk raadplegen. Dragerwerk is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DRW3.DE.

Waar kan je Dragerwerk aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Dragerwerk kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Dragerwerk?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Dragerwerk. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Dragerwerk?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Dragerwerk? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Dragerwerk is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Dragerwerk.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Drägerwerk

Drägerwerk is een Duits familiebedrijf dat zich bezighoudt met ademluchtapparatuur, gasdetectietoestellen en beademings en  anesthesie apparaten. De onderneming is in 1889 opgericht in Lübeck. Aanvankelijk heette het bedrijf Drager & Gerling.
 
Het eerste patent ontving Drägerwerk voor een reduceertoestel voor koolzuur om toe te passen bij tapbier. De aandelen van de onderneming worden als DRW3 verhandeld op de deutsche Börse. In Lübeck vind je het hoofdkantoor van de onderneming, een onderneming die in Drägerwerk Hongkong een bekende dochteronderneming. Oprichter van Drägerwerk waren Johann Heinrich Frager en Carl Adolf Gerling.