Aandelen Elisa kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Elisa aandelen? Op deze pagina kan je direct Elisa aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Elisa. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Elisa raadplegen. Elisa is een aandeel uit Finland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Nasdaq Helsinki. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ELISA.HE.

Waar kan je Elisa aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Elisa kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Elisa?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Elisa. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Elisa?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Elisa? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Elisa is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Elisa.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Elisa

Elisa is een Fins telecombedrijf dat al is ontstaan in 1882.  De onderneming stond eerder bekend als Helsingin Pukelin en Elisa Communication. Het bedrijf is actief in de telecom wereld, de ICT en is een online dienstverlener. Het bedrijf is behalve in Finland ook actief in Estland.
 
Elisa biedt ook digitale diensten aan voor de internationale markt en heeft 62 miljoen abonnementhouders, waaronder particulieren,  bedrijven en overheidsinstellingen. Elisa is marktleider  in de branche en biedt onder meer abonnementen op mobiele en vaste netwerken. De aandelen van Elisa staan genoteerd aan de Nasdaq. 

aandeel elisa kopen