Aandelen Eni kopen

Wil je beleggen in Eni aandelen? Op deze pagina kan je direct Eni aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Eni. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Eni raadplegen. Eni is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ENI-I.

Waar kan je Eni aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Eni kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Eni?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Eni. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Eni?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Eni? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Eni is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Eni.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over ENI

ENI is een Italiaanse vennootschap. De Italiaanse overheid richtte het bedrijf in 1953 op. Later, in 1998 om precies te zijn, werd de onderneming geprivatiseerd. ENI is vooral actief binnen de petroleumsector, staat voor de productie van gas en ook de productie van elektriciteit.
ENI is ook al actief binnen de petrochemische industrie. De aandelen van ENI worden onder dezelfde naam verhandeld op de Borsa Italiana (BIT). Hoofdkwartier van dit bedrijf vind je in de Italiaanse hoofdstad Rome, terwijl het in Saipem en Versalis twee zeer bekende dochters heeft.