Aandelen Equinor kopen

Wil je beleggen in Equinor aandelen? Op deze pagina kan je direct Equinor aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Equinor. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Equinor raadplegen. Equinor is een aandeel uit Noorwegen. Het aandeel wordt verhandeld in NOK aan de Oslo Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EQNR.OL.

Waar kan je Equinor aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Equinor kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met NOK 40 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Equinor?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Equinor. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Equinor?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Equinor? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Equinor is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Equinor.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Equinor

Equinor houdt zich bezig met de exploratie en productie van olie en gas. De eigenaar is Government Fund of Norway en het Government Pension Fund of Norway. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in het Noorse Stavanger.
Equinor werd opgericht in 1972 en een bekende dochtermaatschappij is Danske Commodities. Equinor stond voorheen bekend als Statoil. Een van de belangrijkste onderdelen van het bedrijf is de ontwikkeling en productie in Noorwegen. Daarnaast zijn de bedrijfsactiviteiten opgedeeld in vijf andere segmenten. De aandelen van Equinor worden onder de aanduiding DNQA verhandeldop de beurs.