Aandelen Essential Utilities kopen

Wil je beleggen in Essential Utilities aandelen? Op deze pagina kan je direct Essential Utilities aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Essential Utilities. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Essential Utilities raadplegen. Essential Utilities is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WTRG.

Waar kan je Essential Utilities aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Essential Utilities kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Essential Utilities?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Essential Utilities. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Essential Utilities?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Essential Utilities? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Essential Utilities

Essential Utilities is een bekend nutsbedrijf dat bijzonder actief is in met name Pennsylvania, Ohio, North Carolina, Illinois, Texas, New Jersey, Indiana en Virginia en levert infrastructuur en diensten voor drinkwater en ook afvalwaterbehandeling. De aandelen van Essential Utilities worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als WTRG. Essential Utilities is ook een S&P 400 component.
Het hoofdkwartier van Essentiel Utilities – dat ooit begin onder de naam Aqua America-  is gevestigd in Bryn Mawr in Pennsylvania en werd opgericht in 1968. LDC Funding LLC en Aqua Services zijn twee bekende dochterondernemingen van Essential Utilities.