Aandelen Everest Re kopen

Wil je beleggen in Everest Re aandelen? Op deze pagina kan je direct Everest Re aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Everest Re. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Everest Re raadplegen. Everest Re is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RE.

Waar kan je Everest Re aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Everest Re kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.

Wat is de actuele koers van het aandeel Everest Re?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Everest Re. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Everest Re?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Everest Re? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Everest Re

De Everest Re Group is een herverzekeringsmaatschappij, gevestigd in Hamilton, Bermuda.  Het bedrijf werd opgericht in 1973. Bekende dochter is Everest Global Services, opgericht als Prudential Reinsurance. De onderneming ging in 1995 naar de beurs. Pas in het jaar 1996 kreeg het bedrijf de huidige naam toebedeeld: Everest Re. 
Ondertussen is  het een S&P 500 component en tot de producten behoren een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, een werknemer-  en ongevallenverzekering. In oktober 1995 ging de onderneming de beurs op, in 2017 werd het een S&P 500 component.