Aandelen GDF Suez kopen

Wil je beleggen in GDF Suez aandelen? Op deze pagina kan je direct GDF Suez aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in GDF Suez. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel GDF Suez raadplegen. GDF Suez is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ENGI.PA.

Waar kan je GDF Suez aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel GDF Suez kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel GDF Suez?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel GDF Suez. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in GDF Suez?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van GDF Suez? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in GDF Suez is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in GDF Suez.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over GDF Suez

GDF Suez is een veelzijdig en wereldwijd bekend energiebedrijf dat tekent voor zowel de productie, het onderhoud als de distributie van elektriciteit en aardgas. GDF Suez geldt ondertussen als het grootste nutsbedrijf ter wereld nadat het International Power uit Engeland overnam. Aandelen van GDF Suez worden als ENG verhandeld op de Parijse beurs, Euronext Parijs.
 
De onderneming werd opgericht in La Defense, als we spreken van het jaar 2008. Bekende dochterondernemingen zijn Cofely, Engie, Electrabel en Engie Ineo. Voorloper van GDF Suez is het al even bekende Gaz de France.