Aandelen Gecina kopen

Wil je beleggen in Gecina aandelen? Op deze pagina kan je direct Gecina aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Gecina. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Gecina raadplegen. Gecina is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GFC.PA.

Waar kan je Gecina aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Gecina kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Gecina?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Gecina. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Gecina?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Gecina? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Gecina is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Gecina.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Gecina

Gecina is een vastgoedbeleggingsfonds dat zich met name richt op woningen en op kantoren. Zo goed als alles wat Gecina doet gebeurt in eigen land, in Frankrijk dus.  Gecina speelt een dominante rol in speciaal Parijs. Van oudsher is Gecina ook altijd meer dan gemiddeld aanwezig in Lyon.
 
Aandelen Gecina worden verhandeld op de Euronext in Parijs als GFC. De onderneming is in 1959 gesticht en in beginsels werkt Gecina in drie takken: office space, woonwijk en gezondheid en zorg. Bekende dichters zijn Societe des Immeubles de France SA en Geciotel.