Aandelen Hellenic Petroleum kopen

Wil je beleggen in Hellenic Petroleum aandelen? Op deze pagina kan je direct Hellenic Petroleum aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hellenic Petroleum. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hellenic Petroleum raadplegen. Hellenic Petroleum is een aandeel uit Griekenland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Athex. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ELPE.AT.

Waar kan je Hellenic Petroleum aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hellenic Petroleum kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie

Wat is de actuele koers van het aandeel Hellenic Petroleum?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hellenic Petroleum. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Hellenic Petroleum?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hellenic Petroleum? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Hellenic Petroleum is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Hellenic Petroleum.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Hellenic Petroleum

Hellenic Petroleum is een van de grootste oliemaatschappijen op de Balkan. Het bedrijf werd opgericht in 1958. Hellenic petroleum richtte de eerste olieraffinaderij van Griekenland op. Aanvankelijk heette het bedrijf Public Petroleum Corporation en na een reorganisatie werd in 1998 de huidige naam gebruikt.
 
Eigenaar van het bedrijf is Paneuropean Oil and Industrial Holdings (45 procent) en Hellenic Republic Ascet Development Fund (35 procent). De aandelen van het bedrijf staan genoteerd als ECPE op de Athex de beurs van Athene. Bekende dochter van Hellenic Petroleum is overigens Elpedison.