Aandelen Hermes Intl kopen

Wil je beleggen in Hermes Intl aandelen? Op deze pagina kan je direct Hermes Intl aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hermes Intl. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hermes Intl raadplegen. Hermes Intl is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RMS.PA.

Waar kan je Hermes Intl aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hermes Intl kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Hermes Intl?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hermes Intl. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Hermes Intl?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hermes Intl? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Hermes Intl is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Hermes Intl.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Hermes Intl

Hermes Intl is een bekend modehuis. Het is specifiek van de zijden sjaaltjes en de Kelly en Birkin bags. De onderneming werd in 1997 opgericht. Tot 2003 zwaaide Martin Margiela er de scepter als creative director. Hij werd later opgevolgd door Jean Paul Gaultier.
 
Aandelen van Hermes Intl worden als RMS verhandeld op de Euronext beurs in Parijs.  Thierry Hermes geldt als oprichter van het bedrijf, wiens voorlopers al in 1837 rondom Parijs het levenslicht zagen.  In Parijs houdt de bijzondere onderneming domicilie en moederbedrijf van Hermes Intl is H51 SAS.