Aandelen Iliad kopen

Wil je beleggen in Iliad aandelen? Op deze pagina kan je direct Iliad aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Iliad. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Iliad raadplegen. Iliad is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ILD.PA.

Waar kan je Iliad aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Iliad kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Iliad?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Iliad. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Iliad?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Iliad? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Iliad is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Iliad.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Iliad

Iliad is een Franse aanbieder van telecommunicatiediensten. De activiteiten van het in Parijs gevestigde bedrijf richten zich met name op de vaste en mobiele telefonie. Iliad biedt onder andere prepaid telefoonkaarten en internet toegangsdiensten. Ook worden hostingdiensten aangeboden.
 
Iliad is in 1990 opgericht. Oprichter van de inmiddels succesvolle onderneming is Xavier Niel. De meer bekende dochterondernemingen van telecomgigant Iliad zijn onder andere Free, Free Mobile, Scaleway en zeker ook Iliad Italia. De aandelen van Iliad worden met ILD als aanduiding verhandeld op de Euronext aandelenbeurs i de Franse hoofdstad Parijs.