Aandelen Imerys kopen

Wil je beleggen in Imerys aandelen? Op deze pagina kan je direct Imerys aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Imerys. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Imerys raadplegen. Imerys is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NK.PA.

Waar kan je Imerys aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Imerys kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Imerys?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Imerys. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Imerys?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Imerys? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Imerys is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Imerys.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Imerys

Imerys staat bekend als producent en verwerker van mineralen en grondstoffen. Het bedrijf is CAC Mid 60 component en de aandelen worden op de Euronext in Parijs verhandeld onder de noemer NK. De hoofdzetel van Imerys is gevestigd in Parijs.
 
De onderneming is al actief vanaf 1880 en de moedernaatschaij is Belgian Securities. GPL is met iets meer dan vijftig procent van de aandelen in het bezit grootaandeelhouder. Overigens werd het bedrijf in eerste instantie opgericht door de wereldberoemde familie Rothschild. Deze familie voegde hun mijnen en industrie samen. Door overnames groeide het bedrijf midden jaren negentig heel erg snel.