Aandelen ING kopen

Wil je beleggen in ING aandelen? Op deze pagina kan je direct ING aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in ING. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel ING raadplegen. ING is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Amsterdam Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool INGA.AS.

Waar kan je ING aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel ING kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel ING?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel ING. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in ING?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van ING? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in ING is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in ING.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over ING

ING is een wereldwijd actieve financiële instelling met Nederlandse wortels. ING ontstond in 1991 toen Nationale Nederlanden fuseerde met de NMB Postbank. De aandelen worden verhandeld op de Amsterdamse beurs als INGA.  ING heeft het hoofdkantoor in Amsterdam. DiBa en ING Australia zijn bekende dochters.
De aandelen van ING staan genoteerd aan de beurzen in Amsterdam, Brussel en ook op de New York Stock Exchange. Tot 2009 werden de aandelen eveneens verhandeld op de beurzen in Parijs, Zurich en Frankfurt. De verzekeringsactiviteiten zijn sinds 2014 ondergebracht bij de NN Group.