Aandelen JCDecaux kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in JCDecaux aandelen? Op deze pagina kan je direct JCDecaux aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in JCDecaux. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel JCDecaux raadplegen. JCDecaux is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DEC.PA.

Waar kan je JCDecaux aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel JCDecaux kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel JCDecaux?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel JCDecaux. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in JCDecaux?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van JCDecaux? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in JCDecaux is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in JCDecaux.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over JCDecaux

JCDecaux is specialist op het gebied van recameragend straatmeubilair, het is in deze branche zelfs wereldwijd marktleider.  Bovendien is het de op een na grootste op het gebied van buitenreclame exploitatie ter wereld.  Onder de aanduiding DEC worden de aandelen verhandeld op Euronext Parijs.
 
Het hoofdkantoor van JCDecaux staat in Neuilly sur Seine. JCDecaux Holdings is de moeder en oprichter van het succesvolle bedrijf dat zich specialist in reclamedragend straatmeubilair is niet zo heel verrassend Jean Claude Decaux. Wall AG tenslotte is een van de meest bekende dochterondernemingen.

aandeel JCDecaux kopen