Aandelen Jumbo kopen

Wil je beleggen in Jumbo aandelen? Op deze pagina kan je direct Jumbo aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Jumbo. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Jumbo raadplegen. Jumbo is een aandeel uit Griekenland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Athex. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BELA.AT.

Waar kan je Jumbo aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Jumbo kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€3,90 per transactie

Wat is de actuele koers van het aandeel Jumbo?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Jumbo. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Jumbo?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Jumbo? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Jumbo is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Jumbo.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Jumbo

Jumbo is een Nederlandse supermarktketen. De keten is in handen van de Jumbo Groep Holding dat wee in eigendom is van de Stichting Administratiekantoor Van Eerd Groep Holding. Met een marktaandeel van 21 procent is het de op een na grootste supermarktketen in Nederland. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Veghel.
 
Dochterondernemingen van Jumbo zijn La Place en Younity Media. Jumbo werd erigens opgericht door Jan en Anita Meurs. Jumbo opende de eerste winkel in België overigens in 2019, de eerste Jumbo zaak ooit werd in Tilburg geopend.