Aandelen Juventus kopen

Wil je beleggen in Juventus aandelen? Op deze pagina kan je direct Juventus aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Juventus. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Juventus raadplegen. Juventus is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool JUVE-I.

Waar kan je Juventus aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Juventus kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Juventus?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Juventus. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Juventus?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Juventus? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Juventus is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Juventus.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Juventus

Juventus is een van de oudste voetbalclubs van Italië die om die reden de bijnaam De Oude Dame heeft gekregen. Tegenwoordig werkt het de thuiswedstrijden af in het Allianz Stadion, nadat Delle Alpi, jarenlang de thuisbasis, uit de tijd was geraakt. Juventus won in het verleden alle drie de Europese competities en Juventus is een voetbalclub met als thuisbasis Turijn.
De club werd opgericht in 1897 en ondertussen werd het al vaker dan dertig keer kampioen van Italië. De zwart-witte clubkleuren keek men af van Notts County overigens. Juve is een beursgenoteerde voetbalclub. En dus koop je aandelen Juventus als JUVE op de Borsa Italia.