Aandelen Kao kopen

Wil je beleggen in Kao aandelen? Op deze pagina kan je direct Kao aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kao. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kao raadplegen. Kao is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 4452.TY.

Waar kan je Kao aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kao kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Kao?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kao. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kao?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kao? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Kao

Kao is een chemisch en cosmetisch bedrijf dat met de hoofdzetel gevestigd is in Tokio. Negae Tomino is de oprichter van de onderneming. Hij deed dat in 1887. Met Kanebo Cosmetics en Molton Brown heeft het twee eveneens bekende dochterondernemingen.
Kao genoot in eerste instantie bekendheid als producent van huishoudtoiletzeep. Tot 1940 was het bedrijf bekend onder de naam Hihan Yuki Company, later werd het Kao Soop Company en nog weer later liet men het bij gewoon Kao. Kao ging de grens over en breidde als eerste ruit richting Taiwan en is tegenwoordig ook actief met producten als wasmiddelen en wasverzachter.