Aandelen Kernel Holding kopen

Wil je beleggen in Kernel Holding aandelen? Op deze pagina kan je direct Kernel Holding aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kernel Holding. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kernel Holding raadplegen. Kernel Holding is een aandeel uit Polen. Het aandeel wordt verhandeld in Poolse Zloty aan de Warsaw Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KER:WSE.

Waar kan je Kernel Holding aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kernel Holding kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met 25 PLN minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Kernel Holding?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kernel Holding. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kernel Holding?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kernel Holding? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Kernel Holding is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Kernel Holding.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Kernel Holding

Het was Andrej Verevskiy die in 1995 Kernel Holding oprichtte. De aandelen van Kernel Holding worden verhandeld onder de aanduiding KER  en het bedrijf is met name in de Oekraïne actief. In Inerco Trade en Jersk heeft het twee dochterondernemingen. Kernel Holding is een gediverificeerde agro-onderneming.
Kernel Holding is een bedrijf dat landbouwproducten produceert, inkoopt, transporteert, opslaat, verwerkt en verhandelt. Dat gebeurt specifiek op de internationale markten via havenoverslag. Kernel Holding is ook een bekende producent, verpakker en handelaar in plantaardige olie, olie die in flessen aangeboden wordt.