Aandelen Kesko kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Kesko aandelen? Op deze pagina kan je direct Kesko aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kesko. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kesko raadplegen. Kesko is een aandeel uit Finland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Nasdaq Helsinki. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KESKOB.HE.

Waar kan je Kesko aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kesko kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in aandelen. 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Kesko?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kesko. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kesko?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kesko? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Kesko is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Kesko.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Kesko

Kesko is een zeer bekende en zeer veelzijdige Fins detailhandels conglomeraat met het hoofdkantoor in Ruskeasno in de nabijheid van Helsinki. Het bedrijf houdt zich bezig met de handel in levensmiddelen, woningen en zogenaamde speciaalhandel. Het is daarnaast ook nog eens actief in de bouw en in de auto-industrie. De aandelen worden verhandeld als KESKOB op de beurs in Helsinki.

De onderneming werd gesticht in oktober 1940. Bekende dochterondernemingen zijn Intersport Finland en Konekesko. De aandelen van de succesvolle Finse onderneming worden overigens verhandeld aan de Nasdaq in Helsinki.

aandeel kesko kopen