Aandelen Kirkland Lake Gold kopen

Wil je beleggen in Kirkland Lake Gold aandelen? Op deze pagina kan je direct Kirkland Lake Gold aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Kirkland Lake Gold. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Kirkland Lake Gold raadplegen. Kirkland Lake Gold is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KL.

Waar kan je Kirkland Lake Gold aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Kirkland Lake Gold kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Kirkland Lake Gold?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Kirkland Lake Gold. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Kirkland Lake Gold?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Kirkland Lake Gold? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Kirkland Lake Gold is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Kirkland Lake Gold.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Kirkland Lake Gold

Kirkland Lake Gold is een onderneming die in het bezit is van enkele goudmijnen. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Toronto. Kirkland Lake Gold beschikt over diverse goudmijnen die het exploreert. De mijnen vind je in zowel Canada als in Australië.  Het bedrijf werd overigens opgericht in 1988.
Brian Hinchcliffe en Harry Bobson worden algemeen beschouwd als grondleggers van de succesvolle onderneming. Zij besloten namelijk het bedrijf te starten. De aandelen van Kirkland Lake Gold staan genoteerd aan de Toronto Stock Exchange en de New York Stock Exchange. Bovendien is het zowel een S&P als een TSX-index.