Aandelen K+S kopen

Wil je beleggen in K+S aandelen? Op deze pagina kan je direct K+S aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in K+S. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel K+S raadplegen. K+S is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SDF.DE.

Waar kan je K+S aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel K+S kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel K+S?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel K+S. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in K+S?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van K+S? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in K+S is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in K+S.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over K+S

K+S geldt als de grootste beursgenoteerde leverancier van meststoffen en is een zoutwinning onderneming, en dat wereldwijd,  Het heeft onder andere vestigingen in Europa, Zuid Amerika, en Noord Amerika, terwijl de hoofdzetel van de onderneming is gevestigd in Kassel. Aandelen van deze gigant worden verhandeld onder de aanduiding SDF op de Deutsche Börse.
K+S is opgericht in 1889 en Morton Sand is een bekende dochteronderneming van de specialist in meststoffen. De zoutproducten die K+S verkoopt gaan met name naar de agrarische sector, goed voor ruim veertig procent van de omzet.  In ons land is de onderneming ook actief, dan echter onder de naam Frisia zout.