Aandelen LEONI kopen

Wil je beleggen in LEONI aandelen? Op deze pagina kan je direct LEONI aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in LEONI. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel LEONI raadplegen. LEONI is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LEO.DE.

Waar kan je LEONI aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel LEONI kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel LEONI?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel LEONI. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in LEONI?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van LEONI? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in LEONI is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in LEONI.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Leoni

Leoni is een wereldwijd bekend bedrijf dat gevestigd is in Neurenberg in Duitsland. Het is een grote kabel productiebedrijf met vestigingen over heel de wereld. De aandelen van Leoni worden op de Deutsche Börse verhandeld als LEO. Leoni werd in 1917 opgericht, eveneens in Neuenburg.
 
Bekende dochteronderneming van Leoni is Leoni Special Cables GmbH en de aandelen worden eveneens verhandeld aan de Frankfurt Stock Exchange, zoals het ook een onderdeel is van de MDAX-index. Leoni is in haar branche overigens al enige tijd wereldwijd toonaangevend en heeft in alle bedrijfsfacetten een leidende rol.