Aandelen Match Group kopen

Wil je beleggen in Match Group aandelen? Op deze pagina kan je direct Match Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Match Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Match Group raadplegen. Match Group is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MTCH.

Waar kan je Match Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Match Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Match Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Match Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Match Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Match Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Match Group

Match Group is een Amerikaans internetbedrijf dat werd opgericht door Andrea Foni. De Match Group is aanbieder van verschillende onlinedatingsites zoals bijvoorbeeld OkCupid, PlentyOfFish, Tinder, Hinge en ook Match.com.
Het hoofdkantoor van de specialist in onder meer datingsites en alles wat er mee te maken heeft staat in Dallas, Texas. IAC/InterActive Corporation geldt als de eigenaar van March Group dat overigens als MTCH staat genoteerd op de Nasdaq. De Match Group is daarnaast ook een Russell 1000 component. Match Group maakte overigens in 2015 de opwachting op de beurs.