Aandelen Moncler kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Moncler aandelen? Op deze pagina kan je direct Moncler aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Moncler. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Moncler raadplegen. Moncler is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MONC-I.

Waar kan je Moncler aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Moncler kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Moncler?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Moncler. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Moncler?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Moncler? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Moncler is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Moncler.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Moncler

Sterke punten:

 • Merkbekendheid: Moncler is een bekend merk in de mode-industrie en heeft een goede reputatie.
 • Kwaliteit: Moncler staat bekend om de hoge kwaliteit van haar producten.
 • Innovatie: Moncler is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en technologieën.
 • Diversificatie: Moncler biedt een breed scala aan producten, waaronder jassen, tassen en accessoires.
 • Internationale aanwezigheid: Moncler heeft een wereldwijde aanwezigheid en is actief in verschillende markten.

Zwakke punten:

 • Afhankelijkheid van een productlijn: Moncler is sterk afhankelijk van de verkoop van haar jassenlijn, wat een risico vormt voor het bedrijf.
 • Concurrentie: De mode-industrie is zeer competitief en er zijn veel andere merken die vergelijkbare producten aanbieden als Moncler.
 • Gevoeligheid voor wisselkoersen: Moncler heeft te maken met valutaschommelingen, wat invloed kan hebben op de winstgevendheid van het bedrijf.
 • Prijsstelling: Moncler’s producten zijn prijzig, wat een beperking kan zijn voor sommige consumenten.
 • Afhankelijkheid van groeimarkten: Moncler is afhankelijk van groeimarkten zoals China, wat een risico kan vormen als deze markten vertragen.

Over Moncler

Moncler huisvest al vanaf 1952 in Milaan en is opgericht door de heren René Ramillon en Andre Vincent. Het bedrijf is actief met de meer luxe sportkledingen accessoires, iets dat als typisch Italiaans gekwalificeerd kan worden.

Op de Borsa Italia, de beurs van Italië, worden de aandelen verhandeld als MONC. De onderneming is actief vanaf oprichtingsjaar 1952, toen het in Frankrijk in Marestier de Clermont werd opgericht en sindsdien zich prima weet te handhaven in de wereld van de sportkleding.
Bekende dochters van Moncler zijn Industries Spa Moncler Enfant, Moncler USA Moncler, USA Retail en Moncler Lunettes.

aandeel moncler kopen

Wel of niet aandelen Moncler kopen?

Ben je geïnteresseerd in het kopen van aandelen in Moncler? Dan is het belangrijk om te weten wat de voor- en nadelen van het kopen van deze aandelen zijn.

Een voordeel van het kopen van aandelen in Moncler is de bekendheid van het merk. Moncler is een gevestigd merk in de mode-industrie en heeft een goede reputatie. Bovendien staat Moncler bekend om de hoge kwaliteit van haar producten en is het merk altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en technologieën.

Een nadeel van het kopen van aandelen in Moncler is de afhankelijkheid van de verkoop van haar jassenlijn. Dit kan een risico vormen voor het bedrijf, aangezien het afhankelijk is van één productlijn. Bovendien is de mode-industrie zeer competitief en zijn er veel andere merken die vergelijkbare producten aanbieden als Moncler.

Als je besluit om aandelen in Moncler te kopen, is het belangrijk om de ontwikkelingen van het bedrijf en de markt in de gaten te houden. Daarnaast is het verstandig om de prijs van de aandelen in de gaten te houden en te bepalen of de prijs op het moment van aankoop redelijk is.

In conclusie, het kopen van aandelen in Moncler kan een goede investering zijn, maar het is belangrijk om de voor- en nadelen af te wegen voordat je een beslissing neemt. Zorg ervoor dat je de ontwikkelingen in de gaten houdt en dat je de prijs van de aandelen zorgvuldig beoordeelt voordat je investeert.