Aandelen Moncler kopen

Wil je beleggen in Moncler aandelen? Op deze pagina kan je direct Moncler aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Moncler. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Moncler raadplegen. Moncler is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MONC-I.

Waar kan je Moncler aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Moncler kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Moncler?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Moncler. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Moncler?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Moncler? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Moncler is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Moncler.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Moncler

Moncler huisvest al vanaf 1952 in Milaan en is opgericht door de heren René Ramillon en Andre Vincent. Het bedrijf is actief met de meer luxe sportkledingen accessoires, iets dat als typisch Italiaans gekwalificeerd kan worden. Op de Borsa Italia, de beurs van Italië, worden de aandelen verhandeld als MONC. De onderneming is actief vanaf oprichtingsjaar 1952, toen het in Frankrijk in Marestier de Clermont werd opgericht en sindsdien zich prima weet te handhaven in de wereld van de sportkleding.
Bekende dochters van Moncler zijn Industries Spa Moncler Enfant, Moncler USA Moncler, USA Retail en Moncler Lunettes.