Aandelen MTR kopen

Wil je beleggen in MTR aandelen? Op deze pagina kan je direct MTR aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in MTR. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel MTR raadplegen. MTR is een aandeel uit Hong Kong. Het aandeel wordt verhandeld in Hong Kong Dollar aan de HKEX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 0066.HK.

Waar kan je MTR aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel MTR kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met HKD 50 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel MTR?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel MTR. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in MTR?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van MTR? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in MTR is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in MTR.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over MTR

MTR is een bekend vervoersbedrijf in Hongkong en de onderneming geldt speciaal als specialist in spoorwegvervoer.  Het bedrijf werd gesticht in 1970  toen eerst als Mass Transit Railway. De aandelen van MTR worden verhandeld als 0066 op de beurs in Hongkong. Het hoofdkantoor van de onderneming staat overigens in New Kowloon. Bekende dochtermaatschappij is MTR Fare Savers.
 
Het is snel gegaan met MTR dat de beschikking heeft over 7 metrolijnen, 3 treinlijnen en 12 lightrails en ambities heeft om verder uit te breiden. Betalen doe je bij NTR met de Octopus Card en in totaal heeft het bedrijf 218 kilometer rails.