Aandelen Newmarket kopen

Wil je beleggen in Newmarket aandelen? Op deze pagina kan je direct Newmarket aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Newmarket. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Newmarket raadplegen. Newmarket is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NEU.

Waar kan je Newmarket aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Newmarket kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Newmarket?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Newmarket. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Newmarket?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Newmarket? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Newmarket

Newmarket staat bekend om het maken van producten speciaal voor de petroleum additievenindustrie. Het hoofdkwartier van het bedrijf vind je in Richmond in de staat Virginia. Newmarket heeft ondertussen vestigingen in Noord Amerika, Latijns Amerika, Europa het Midden Oosten, Azie-Pacific en zag het levenslicht al in 1887.
Op de New York Stock Exchange worden de aandelen van Newmarket openbaar verhandeld als NEU. Bekendste dochteronderneming is zonder twijfel Newmarket Services Corporation. Hoewel Newmarket veel doet vormen vermenging en marketing van brandstof en olie additieven toch wel de voornaamste werkzaamheden van Newmarket.