Aandelen Oil Search kopen

Wil je beleggen in Oil Search aandelen? Op deze pagina kan je direct Oil Search aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Oil Search. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Oil Search raadplegen. Oil Search is een aandeel uit Papua Nieuw Guinea. Het aandeel wordt verhandeld in AUD aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OSH.CHA.

Waar kan je Oil Search aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Oil Search kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met 25 PLN minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Oil Search?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Oil Search. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Oil Search?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Oil Search? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Oil Search

Oil Search is verreweg het grootste exploratie- en ontwikkelbedrijf op het gebied van alles wat met olie en gas te maken heeft van Papoea Nieuw Guinea. Het beheert en exploiteert er alle olievelden. De aandelen van Oil Search worden op de beurs verhandeld als OSH. Oil Search is actief op Port Moresby en de Australian Stock Exchange en behoort eveneens tot de S&P en ASX 50.
Oil Search is uiteraard zelf ook gevestigd in Papoea Nieuw Guinea. De onderneming is opgericht in het jaar 1929 en het heeft in Papuan Oil Search een bekende dochteronderneming.