Aandelen OMV kopen

Wil je beleggen in OMV aandelen? Op deze pagina kan je direct OMV aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in OMV. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel OMV raadplegen. OMV is een aandeel uit Oostenrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Wiener Börse. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OMV.VI.

Waar kan je OMV aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel OMV kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel OMV?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel OMV. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in OMV?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van OMV? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in OMV is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in OMV.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over OMV

Het in Oostenrijkse gevestigde OMW Aktiengesellschaft is een zeer bekende en ook zeer grote Oostenrijkse aardolie en aardgas onderneming annex chemiebedrijf. OMV geldt als verreweg het grootste bedrijf van Oostenrijk.  De hoofdzetel vind je in het Oostenrijkse Wenen. Daar ook werd het bedrijf opgericht in 1956. Bekende dochters van OMV zijn Petrom en ook CMV System France.
OMV is actief binnen en met onder andere OMV AG, Raffineren & Marketing, Exploraties & Productie en OMV Gas International. OMV stond voorheen overigens lang bekend onder de naam Österreichische Mineral Olverwalting OMV.