Aandelen Orix kopen

Wil je beleggen in Orix aandelen? Op deze pagina kan je direct Orix aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Orix. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Orix raadplegen. Orix is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 8591.TY.

Waar kan je Orix aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Orix kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Orix?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Orix. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.


Hoe kan je actief beleggen in Orix?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Orix? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.<c/center>

Over Orix

Orix is een financieel dienstverlener die werd opgericht in 1964. Toen echter heette de onderneming nog Orient Leasing. Pas in 1989 werd de naam gewijzigd in Orix. Het hoofdkantoor vind je in Osaka en in Tokio. De Orix Life Insurance Corporation is een bekende dochteronderneming van het bedrijf.
Orix is ook in ons land geen onbekende. Zo nam het in 2013 de Nederlandse beleggingsmaatschappij Robeco van de Rabobank over. Orix is actief in meer dan dertig landen en is ook al actief binnen het onderhoud van lease auto’s, onroerend goed, levensverzekeringen en het geldt eveneens als reguliere bankier.