Aandelen PKN Orlen kopen

Wil je beleggen in PKN Orlen aandelen? Op deze pagina kan je direct PKN Orlen aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in PKN Orlen. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel PKN Orlen raadplegen. PKN Orlen is een aandeel uit Polen. Het aandeel wordt verhandeld in Poolse Zloty aan de Warsaw Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PKN:WSE.

Waar kan je PKN Orlen aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel PKN Orlen kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met 25 PLN minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel PKN Orlen?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel PKN Orlen. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in PKN Orlen?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van PKN Orlen? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in PKN Orlen is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in PKN Orlen.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over PKN Orlen

PKN Orlen is een keten van olie en tankstations. De onderneming zag het levenslicht in 1999, en is het resultaat van de afsplitsing van staatsbedrijf Konzerne Petrochemica Plock en Centralo Produktow Naftavych. Het bedrijf is de marktleider in Polen op het gebied van de olieproducten en het distribueren van benzine.
Aandelen PKBN Orlen worden als PKN verhandeld op de beurs in Warschau. Hoofdkantoor van deze gigant staat in het Poolse Plock. Met Energa, ANWIL en Ruch heeft de specialist in olie- en tankstations een aantal meer bekende dochterondernemingen.