Aandelen Proximus kopen

Wil je beleggen in Proximus aandelen? Op deze pagina kan je direct Proximus aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Proximus. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Proximus raadplegen. Proximus is een aandeel uit België. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Brussels Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PROX.BR.

Waar kan je Proximus aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Proximus kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Proximus?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Proximus. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

>

Hoe kan je actief beleggen in Proximus?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Proximus? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Proximus

Proximus is de grootste en bekendste van de drie mobiele telecommunicatiebedrijven in België en is een onderdeel van de Proximus Group. In het segment telecommunicatie concurreert Proximus met  Orange Belgium en Telenet, Proximus heeft het hoofdkantoor in Brussel. 
Proximus is opgericht in 1994 en een bekende dochter is Tango. Proximus is ooit opgericht als een joint venture van Air Touch en Belgacom. Air Touch sloeg later de handen ineen met Vodafone. De aandelen van  Proximus worden onder de noemer PROX verhandeld op de EBR. Bekende dochters is Scarlet Proximus e Proximus Skynet.