Aandelen Rogers Communications kopen

Wil je beleggen in Rogers Communications aandelen? Op deze pagina kan je direct Rogers Communications aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Rogers Communications. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Rogers Communications raadplegen. Rogers Communications is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RCI.

Waar kan je Rogers Communications aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Rogers Communications kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Rogers Communications?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Rogers Communications. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Rogers Communications?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Rogers Communications? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Rogers Communications is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Rogers Communications.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Rogers Communications

Rogers Communications is een zeer bekend communicatie en mediabedrijf met wortels in Canada. De onderneming houdt zich bezig met draadloze communicatie, met kabeltelevisie en internet connectiviteit met heel wat telecommunicatie en massamedia activa. Roger’s Communication heeft het hoofdkantoor in Toronto.
Aandelen van de communicatie-gigant worden verhandeld onder de aanduiding RCI.Ai op de beurs in Toronto en het bedrijf werd opgericht door Edward Samuel Rodgers. Hij deed dat in het jaar 1960 in Toronto. Bekende dochters van Rogers Communications zijn Rogers Wireless en Fido Solutions.