Aandelen Royal Unibrew kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Royal Unibrew aandelen? Op deze pagina kan je direct Royal Unibrew aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Royal Unibrew. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Royal Unibrew raadplegen. Royal Unibrew is een aandeel uit Denemarken. Het aandeel wordt verhandeld in Deense Kroon aan de Nasdaq Copenhagen. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RBREW.CO.

Waar kan je Royal Unibrew aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Royal Unibrew kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Royal Unibrew?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Royal Unibrew. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Royal Unibrew?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Royal Unibrew? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Royal Unibrew

Royal Interbrew is een Deense brouwerijgroep dat gevestigd is in het Deense Fakse. Het is de op een na grootste brouwerijgroepen in Denemarken. Aandelen van Royal Interbrew worden als RBREW verhandeld op de beurs in Kopenhagen. 

In Supermalt en Hartwall zijn bekende dichters van Royal Unibrew. Royal is overigens het best verkochte bier van Royal Unibrew. Behalve bier is Royal Unibrew producent van  niet-alcoholische dranken, frisdranken, cider en mixdranken. Behalve Royal voert de brouwer merken als Ceres, Albani en Faxe. In de Baltische Staten is het bovendien eigenaar van Vilniaus en Kalnopilis.