Aandelen Sabre kopen

Wil je beleggen in Sabre aandelen? Op deze pagina kan je direct Sabre aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sabre. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sabre raadplegen. Sabre is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SABR.

Waar kan je Sabre aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sabre kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sabre?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sabre. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sabre?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sabre? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Sabre

Sabre geldt als een belangrijk en wellicht zelfs wel hét reistechnologiebedrijf dat de hoofdzetel heeft in Seattle in de Amerikaanse staat Texas. Het is meteen ook de grootste distributiesysteemhouder voor luchtboekingen van tenminste Noord Amerika. De onderneming werd al in 1960 opgezet door America Airlines. In het jaar 2000 splitste Sabre zich vervolgens van America Airlines af.
In Sabre Airline Solutions heeft het een bekende en ook actieve dochteronderneming. Het bedrijf ging in het jaar 2014 naar de beurs, naar de Nasdaq, en ondertussen is het ook een S&P 400 component.