Aandelen Sabre kopen

Wil je beleggen in Sabre aandelen? Op deze pagina kan je direct Sabre aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sabre. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sabre raadplegen. Sabre is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SABR.

Waar kan je Sabre aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sabre kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sabre?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sabre. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sabre?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sabre? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Sabre

Sterke punten Sabre

 • Leidende positie in de reisindustrie: Sabre is een toonaangevend technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in oplossingen voor de reisindustrie, waaronder distributie, boekingsplatforms en operationele systemen.
 • Breed klantenbestand: Het bedrijf bedient een breed scala aan klanten, waaronder luchtvaartmaatschappijen, hotels, reisbureaus en andere reisgerelateerde bedrijven.
 • Technologische innovatie: Sabre investeert in technologische innovatie om geavanceerde oplossingen en diensten aan te bieden die de efficiëntie en effectiviteit van de reisindustrie verbeteren.
 • Internationale aanwezigheid: Het bedrijf heeft een wereldwijde aanwezigheid en bedient klanten in verschillende landen over de hele wereld.

Zwakke punten Sabre

 • Afhankelijkheid van de reisindustrie: Sabre is afhankelijk van de gezondheid en groei van de reisindustrie, wat kan worden beïnvloed door economische omstandigheden, natuurrampen en andere externe factoren.
 • Concurrentie in de technologie-industrie: De technologie-industrie is zeer competitief, met veel spelers die concurreren om klanten en marktaandeel, wat de groeimogelijkheden van Sabre kan beïnvloeden.
 • Risico’s van cybersecurity: Als leverancier van technologische oplossingen loopt Sabre het risico van cyberaanvallen en gegevensinbreuken, wat de reputatie en de operationele stabiliteit kan schaden.
 • Regelgevingsrisico’s: Sabre opereert in een sterk gereguleerde industrie en is onderhevig aan veranderingen in regelgeving, wat invloed kan hebben op zijn bedrijfsmodel en groeimogelijkheden.

Over Sabre

Sabre geldt als een belangrijk en wellicht zelfs wel hét reistechnologiebedrijf dat de hoofdzetel heeft in Seattle in de Amerikaanse staat Texas. Het is meteen ook de grootste distributiesysteemhouder voor luchtboekingen van tenminste Noord Amerika. De onderneming werd al in 1960 opgezet door America Airlines. In het jaar 2000 splitste Sabre zich vervolgens van America Airlines af.

In Sabre Airline Solutions heeft het een bekende en ook actieve dochteronderneming. Het bedrijf ging in het jaar 2014 naar de beurs, naar de Nasdaq, en ondertussen is het ook een S&P 400 component.

aandeel sabre kopen

Wel of niet aandelen Sabre kopen?

Ben je aan het overwegen om aandelen van Sabre te kopen? Dat is een begrijpelijke vraag, gezien de voortdurende veranderingen in de markt. Laten we eens kijken naar enkele factoren die je kunnen helpen bij het nemen van een beslissing.

Ten eerste, Sabre is een technologiebedrijf dat zich richt op de reis- en toerisme-industrie. Ze bieden softwareoplossingen en services aan luchtvaartmaatschappijen, hotels en reisbureaus. Dit betekent dat hun succes sterk afhankelijk is van de prestaties van de reisindustrie als geheel.

Op dit moment heeft de reisindustrie echter te maken met uitdagingen, zoals de COVID-19-pandemie en veranderende reisgewoonten. Deze factoren kunnen een negatieve invloed hebben op de bedrijfsresultaten van Sabre. Het is belangrijk om deze risico’s in overweging te nemen voordat je investeert.

Aan de andere kant heeft Sabre ook potentiële groeimogelijkheden. Naarmate de reisindustrie zich herstelt en nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie en machine learning steeds belangrijker worden, kan Sabre goed gepositioneerd zijn om hiervan te profiteren.

Uiteindelijk hangt de beslissing om aandelen van Sabre te kopen af van je eigen risicobereidheid en beleggingsdoelen. Als je bereid bent om het risico te nemen en gelooft in de toekomst van de reisindustrie, kan het kopen van aandelen van Sabre een interessante optie zijn. Vergeet echter niet om grondig onderzoek te doen en advies in te winnen bij een financieel adviseur voordat je een beslissing neemt.

Kortom, het kopen van aandelen van Sabre heeft zijn voor- en nadelen. Zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent voordat je een beslissing neemt en weeg alle risico’s en kansen zorgvuldig af. Succes met je beleggingen!