Aandelen Sands China kopen

Wil je beleggen in Sands China aandelen? Op deze pagina kan je direct Sands China aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sands China. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sands China raadplegen. Sands China is een aandeel uit Hong Kong. Het aandeel wordt verhandeld in Hong Kong Dollar aan de HKEX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 1928.HK.

Waar kan je Sands China aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sands China kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met HKD 50 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sands China?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sands China. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sands China?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sands China? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Sands China is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Sands China.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Sands China

Sands China is een bedrijf dat resorts ontwikkelt en er een aantal exploiteert in Macau. Sands China is een dochteronderneming van de Las Vegas Sands Corp, die op haar beurt weer de eigenaar is van The Venetian Las Vegas en The Palazzo. Sands China is gevestigd in Macau en werd in 2009 opgericht.
 
De aandelen van Sands China worden als 1928 verhandeld op de beurs in Hongkon.   In Venetian Cotai Limited heeft het een actieve dochteronderneming.  Sands China heeft in Macau onder meer The Venetian Macau, Sands Macau, The Plaza Macau, Sands Cotai Central, The Parisian Macau en Ferry.